- Πλένουμε το μπούτι, το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη και το δενδρολίβανο. Κάνουμε μικρές σχισμές στο κρέας και βάζουμε το σκόρδο.
- Στη συνέχεια αλείφουμε την επιφάνεια με το μίγμα μουστάρδας-μελιού. Το ψητό θα κάνει μια υπέροχη τραγανή κρούστα.
- Τοποθετούμε σε ταψί και περιχύνουμε με το χυμό του πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε τα πορτοκάλια στα τέσσερα και τα βάζουμε γύρω από το κρέας για να δώσουν στο φαγητό το άρωμά τους.
- Ψήνουμε στους 200° για 1½ ώρα περίπου.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το πρoσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση της συνταγής επιτρέπεται μόνο με την τοποθέτηση ενεργού link
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr