- Ροδίζουμε το ψαρονέφρι στη λιωμένη μαργαρίνη, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κονιάκ. Αφήνουμε το κρέας να ψηθεί για 20΄.
- Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα και το ανοίγουμε λίγο με τα χέρια μας. Τοποθετούμε κατά μήκος τις φέτες της γαλοπούλας, από πάνω το ψαρονέφρι, και σκορπίζουμε τα μανιτάρια. Βάζουμε σε ένα βαζάκι τη μουστάρδα, το μέλι και το ξίδι, κουνάμε πολύ καλά να ανακατευτούν και περιχύνουμε με το μίγμα όλη την επιφάνεια.
- Τυλίγουμε σφιχτά το ρολό, με τη βοήθεια της λαδόκολλας, και τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
- Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία. Το αλείφουμε με έναν κρόκο αυγού που έχουμε αραιώσει με νερό, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 200° για 30΄ περίπου, ή μέχρι να ροδίσει.
- Όταν κρυώσει λίγο, κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα του.
Καλή σας όρεξη!
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr