- Σε νερό που βράζει βάζουμε αλάτι, ρίχνουμε μέσα το ευριστόν και το ζεματίζουμε για 2-3΄. Στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
- Βάζουμε σε μεγάλο τηγάνι τη μαργαρίνη να λιώσει. Ρίχνουμε το ευριστόν, ανακατεύουμε ελαφρά και περιχύνουμε με τα χτυπημένα αυγά.
- Όταν ροδίσει από κάτω, γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr