- Αρχικά ετοιμάζουμε τη ζύμη. Σε μια μεγάλη λεκάνη ανακατεύουμε τα υλικά της ζύμης και ζυμώνουμε, μέχρι να πετύχουμε ένα μαλακό εύπλαστο μίγμα. Το σκεπάζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα και το αφήνουμε για ένα τέταρτο να ξεκουραστεί.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ζυμώνουμε τον κιμά με τα κρεμμύδια, το αλάτι, το πιπέρι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το λάδι.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε δίσκους διαμέτρου 25 εκατ. Με ένα πιρούνι απλώνουμε κιμά στον κάθε δίσκο, στη μισή του επιφάνεια. (Προσέχουμε ώστε να είναι λεπτή η στρώση του κιμά, για να ψηθεί πιο εύκολα.)
- Καπακώνουμε και πατάμε με το πιρούνι στις άκρες για να κλείσει καλά. Τα ψήνουμε σε τηγάνι αντικολλητικό, γυρνώντας τα 2-3 φορές.
- Μόλις ψηθεί, τα τυλίγουμε όπως τυλίγει ο σουβλατζής το πιτόγυρο και τα τρώμε με μανία!
Καλή όρεξη.
Τη συνταγή διαβάσαμε στο toarkoudi.gr