- Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι και ροδίζουμε τα κρεμμυδάκια και το πράσο. Προσθέτουμε το αρνάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια, αφού αφαιρέσουμε τις πέτσες και το λίπος, και ρίχνουμε κανέλλα, αλάτι και πιπέρι.
- Σε λεκανάκι βάζουμε τη μυζήθρα με την τριμμένη γραβιέρα, προσθέτουμε το αυγό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά.
- Σε λαδωμένο ταψάκι στρώνουμε το ένα φύλλο και με τα δάχτυλα το πιέζουμε να σταθεί στα τοιχώματα. Απλώνουμε το μισό μίγμα αρνιού επάνω στο φύλλο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μισό μίγμα τυριών επάνω στο αρνί και συνεχίζουμε εναλλάξ με αρνί και τυριά.
- Τοποθετούμε το δεύτερο φύλλο πάνω από τη γέμιση και κλείνουμε καλά τις άκρες. Με το πινέλο αλείφουμε την επιφάνεια του φύλλου με λάδι και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
- Χαράζουμε την επιφάνεια με μυτερό μαχαίρι και ψήνουμε στους 180° μέχρι να ροδίσει πάνω και κάτω.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση της συνταγής επιτρέπεται μόνο με την τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr