- Κάνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε στην άκρη.
- Σε κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, νεράκι, το λάδι και το άνθος αραβοσίτου. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και στη συνέχεια ρίχνουμε το γλυκό του κουταλιού.
- Παίρνουμε ένα-ένα φύλλο σφολιάτας, βάζουμε μια κουταλιά από την κρέμα και κλείνουμε σε τρίγωνα.
- Αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε στους 180º μέχρι να ροδίσουν.
- Ζεστά όπως είναι μέσα στο ταψί ρίχνουμε το κρύο σιρόπι να τραβήξουν, ή τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Πηγή: glykestreles.blogspot.gr