- Βάζουμε σε μια λεκάνη όλα τα υλικά και το γάλα χλιαρό.
- Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι.
- Φτιάχνουμε μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στα χέρια.
- Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη με μεμβράνη για 20΄ σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το λάδι για τηγάνισμα κι όταν κάψει ρίχνουμε μικρά μπαλάκια ζύμης και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα τοποθετούμε σε χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι.
- Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τα τοποθετούμε σε πιατέλα και τα περιχύνουμε με μέλι και κανέλλα.
Καλή σας απόλαυση!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr