- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, ροδίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και μετά τα μεταφέρουμε στη γάστρα (αν χρησιμοποιήσουμε ταψί θα πρέπει να το σκεπάσουμε με αλουμινόχαρτο).
- Περιχύνουμε με το ξίδι και το νερό, προσθέτουμε τη ρίγανη και τα φύλλα δάφνης. Αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε στον προθερμασμένο φούρνο, χωρίς να το σκεπάσουμε. Ψήνουμε για 30΄ στους 220°.
- Ανακατεύουμε το κορν φλάουρ με το γάλα ώσπου να γίνει απαλό μίγμα, και προσθέτουμε στο σκεύος με το κοτόπουλο. Σκορπάμε ανάμεσα στα κομμάτια του κοτόπουλου τα λαχανικά.
- Ψήνουμε για 30-40΄, ή ώσπου να μαλακώσουν το κοτόπουλο με τα λαχανικά.
Καλή σας όρεξη!
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr