- Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μέλι και τα θρυμματισμένα μπισκότα. Έπειτα ρίχνουμε τα δημητριακά και τα καρύδια.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά, και μετά, αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα σε πυρέξ, αδειάζουμε το μίγμα και το στρώνουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.
- Το βάζουμε στο ψυγείο και αφού παγώσει καλά, το αναποδογυρίζουμε σε μια επιφάνεια κοπής και κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια.
- Βουτάμε τις γκοφρέτες στη λιωμένη σοκολάτα.
- Ξαναβάζουμε στο ψυγείο έως ότου παγώσουν καλά.
Πηγή: govastileto.gr / gr.news.yahoo.com