- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το γιαούρτι, τη μαργαρίνη (αφού τη λιώσουμε) και τη μαγιά για 3΄ και ζυμώνουμε. Αφήνουμε να σταθεί η ζύμη για 15΄.
- Μουλιάζουμε τον γλυκό τραχανά για 20΄ σε δύο ποτήρια νερό, του προσθέτουμε τη ζάχαρη και την κανέλλα και ανακατεύουμε.
- Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψάκι, βάζουμε τη μισή ζύμη μέσα και με τα χέρια μας την απλώνουμε στα τοιχώματα του ταψιού. Προσθέτουμε τον τραχανά και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη.
- Το ψήνουμε στους 200° για 40΄.
Πηγή: incrediblecrete.gr