- Βάζουμε το νερό σε κατσαρόλα κι όταν βράσει προσθέτουμε το κουσκούσ’ και αλατοπίπερο.
- Όταν κοντεύει να γίνει το κουσκούσ’ βάζουμε τη μαργαρίνη σε τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να ροδίσει.
- Το αδειάζουμε στη σούπα και αφήνουμε να βράσει για 5΄ ακόμη.
Μπορούμε να την σερβίρουμε προσθέτοντας τσουμούρ’ (τα ποντιακά κρουτόν).
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr