- Αλατίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
- Τα στύβουμε με τα χέρια μας για να φύγουν όλα τα υγρά.
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια αφού τα πασπαλίσουμε με το αλεύρι.
- Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και τα αδειάζουμε πάνω στα κρεμμυδάκια.
- Όταν ροδίσει από την μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη. Η ομελέτα μας είναι έτοιμη.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr