- Τηγανίζουμε το λουκάνικο με το λάδι λίγο, και το βγάζουμε σε πιάτο.
- Βάζουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα γυρίζουμε λίγη ώρα, προσθέτουμε τις πιπεριές και τα καρότα, συνεχίζοντας το τηγάνισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα με τη ζάχαρη μέσα και τον χυμό της ντομάτας. Επίσης προσθέτουμε το αλάτι και τα πιπέρια.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σε λίγο προσθέτουμε τα λουκάνικα και λίγο ζεστό νερό και βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr