- Πλένουµε πολύ καλά τα χόρτα και τα αφήνουµε να στραγγίσουν. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουµε σε ένα µεγάλο µπολ και βάζουµε το αλάτι.
- Τα ανακατεύουµε µε τα χέρια µας, τα στραγγίζουµε µε τις χούφτες µας και τα βάζουµε σε ένα καθαρό µπολ.
- Προσθέτουµε τα αυγά, το πιπέρι, το γλυκάνισο και την τσικουδιά ή το ούζο.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι το µίγµα να σφίξει και να «στέκεται» στο κουτάλι της σούπας.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα. Ρίχνουµε κουταλιά κουταλιά το µίγµα και τηγανίζουµε µέχρι να ροδίσουν οι κεφτέδες από όλες τις µεριές.
- Τους βγάζουμε από το τηγάνι µε τρυπητή κουτάλα και τους βάζουµε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσουν το λάδι τους.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign