- Αδειάζουμε τη στάκα σε μια κατσαρόλα και την ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει τελείως (πριν βράσει).
- Σε ένα λεκανάκι βάζουμε το αλεύρι.
- Όταν λιώσει η στάκα παίρνουμε 3-4 κουταλιές, τις βάζουμε στο λεκανάκι και σιγά-σιγά αδειάζουμε στην κατσαρόλα με την υπόλοιπη στάκα, ανακατεύοντας συνέχεια.
- Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου, σε χαμηλή φωτιά.
- Όταν ψηθεί, προσθέτουμε 1 φλ. καυτό νερό.
- Τηγανίζουμε 2 αυγά μάτια για κάθε άτομο.
- Σερβίρετε τα αυγά ανά δύο και σε κάθε πιάτο προσθέτουμε 2 κ.σ. στάκα.
Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign