- Βάζουμε το αλεύρι και το αλάτι σε ένα λεκανάκι, κάνουμε ένα λάκκο και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο λιωμένο και νερό όσο πάρει για να γίνει χυλός.
- Ανακατεύουμε καλά και παίρνοντας με κουτάλα ρίχνουμε σε τηγάνι που έχει κάψει και το έχουμε αλείψει με λάδι.
- Κουνάμε το τηγάνι για να πάει σε απλωθεί σε όλη την επιφάνεια.
- Όταν ροδίσει από τη μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.
⇔
Ο παζλαμάς σερβίρεται ζεστός, πασπαλισμένος με μυτζί. Από πάνω προσθέτουμε μέλι ή πετιμέζι.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr