- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους.
- Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα και ροδίζουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε καλά.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τον άνηθο, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο, τα τυριά, και τα αυγά χτυπημένα ελαφρά. Ρίχνουμε και το σιμιγδάλι για να τραβήξει τα υγρά.
- Λαδώνουμε πολύ καλά ένα ταψάκι και πασπαλίζουμε με αρκετή φρυγανιά τριμμένη. Ρίχνουμε το μίγμα και πασπαλίζουμε ξανά με φρυγανιά.
- Ψήνουμε στους 200° μέχρι να ροδίσει πάνω-κάτω και να κάνει κρούστα από πάνω.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr