- Μέσα σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό να βράσει.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τη ζάχαρη, και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφού αφαιρέσουμε τις φλούδες πορτοκαλιού και το κανελλόξυλο, τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
- Μπορούμε να τα διατηρήσουμε σε βάζα.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.