- Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά σε μίξερ και τελευταία προσθέτουμε τα καρύδια. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το χυλό σε λαδωμένο και αλευρωμένο ταψάκι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 45΄. Για να βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμο τρυπάμε με μαχαίρι, κι αν βγει στεγνό βγάζουμε το ταψί από το φούρνο.
- Όταν κρυώσει, μπορούμε να πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Καλή σας όρεξη και βοήθειά σας!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr