- Δουλεύουμε τα υλικά και προετοιμάζουμε τη ζύμη καλά.
- Την διαιρούμε σε 5-6 κομμάτια και χρησιμοποιώντας τον πλάστη πλάθουμε ένα-ένα τα κομμάτια της πίτας, αλείφουμε με λίγο λάδι γύρω-γύρω το φύλλο και προσθέτουμε ζάχαρη.
- Μετά τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε σχήμα ρολού.
- Αλείφουμε το ταψάκι με ελαιόλαδο και τοποθετούμε κυκλικά το πρώτο ρολό.
- Έτσι συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο τοποθετώντας κυκλικά ένα μετά το άλλο τα υπόλοιπα ρολά.
- Πασπαλίζουμε τα φύλλα με πολλή ζάχαρη και ψήνουμε την πίτα σε 200ο μέχρι να ροδίσει. Τότε είναι έτοιμη η πίττα.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr