- Σε μια λεκάνη βάζουμε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη λιωμένη, το αυγό και το γάλα, και προσθέτουμε αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια.
- Ζυμώνουμε καλά και χωρίζουμε σε μικρές μπάλες τις οποίες πλάθουμε σε σχήμα βαρκούλας.
- Βάζουμε τα λουχούλια σε βουτυρωμένο ταψί.
- Τοποθετούμε σε κάθε ένα από αυτά τα ψιλοκομμένα μήλα, τα οποία έχουμε ανακατέψει με ζάχαρη και κανέλλα.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και να μελώσουν τα μήλα.
- Τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τριμμένο καρύδι και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr