- Σε λεκανάκι ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε νερό όσο χρειαστεί για να γίνει ένας αραιός χυλός.
- Λαδώνουμε ένα ταψάκι, αδειάζουμε το χυλό και κουνάμε το ταψί για να απλωθεί παντού σε μια πολύ λεπτή στρώση. Σκορπίζουμε από πάνω τη φέτα και περιχύνουμε με τη μαργαρίνη.
- Ψήνουμε στους 170° μέχρι να ροδίσει. Την κόβουμε όταν κρυώσει λίγο.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr