- Σπάμε με τα χέρια τα μπισκότα, φροντίζοντας να μην τριφτούν όλα.
- Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και τη μαργαρίνη λιωμένη.
- Ζυμώνουμε καλά και τοποθετούμε σε αλουμινόχαρτο. Τυλίγουμε σε ρολό και τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει το γλυκό μας.
Καλή σας απόλαυση!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr