- Βάζουμε τη σόγια σε νερό να φουσκώσει για 3-4 ώρες.
- Στη συνέχεια την σουρώνουμε και την στίβουμε καλά. Θα την χρησιμοποιήσουμε ακριβώς όπως τον κιμά.
- Ζυμώνουμε καλά τα υλικά, όλα μαζί.
- Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα του λάχανου και τυλίγουμε ντολμάδες.
- Τους τοποθετούμε στην κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό μέχρι να καλυφθούν.
- Σιγοβράζουμε για 45΄ περίπου.
Καλή σας όρεξη.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr