- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°.
- Κόβουμε από τα μήλα το επάνω μέρος και αδειάζουμε το εσωτερικό τους αφήνοντας 1 εκ. στα τοιχώματα. Έτσι δημιουργούμε ένα κυπελλάκι.
- Κόβουμε σε κυβάκια τα μήλα που βγάλαμε και τα υπόλοιπα φρούτα.
- Τρίβουμε τα μπισκότα να γίνουν σχεδόν σκόνη. Ανακατεύουμε τα φρούτα με τα μπισκότα και τις βανίλιες. Γεμίζουμε τα μήλα με το μίγμα φρούτων και βάζουμε πάνω σε κάθε μήλο ½ κ.γ. μαργαρίνη.
- Τα τοποθετούμε σε ταψάκι και τα περιχύνουμε με το χυμό. Ψήνουμε περίπου 30’.
⇔
Σερβίρουμε τα μήλα περιχύνοντάς τα με το χυμό που έχει μείνει στο ταψί, πασπαλισμένα με κανέλλα. Εναλλακτικά μπορούμε να τα γαρνίρουμε με σαντιγί ή να περιχύσουμε με μέλι.
Καλή σας όρεξη!