- Βάζουμε τα φασολάκια στο ταψί και σκορπίζουμε από πάνω όλα τα λαχανικά, τα μπαχαρικά, την ντομάτα και τον τοματοχυμό.
- Ανακατεύουμε, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τον κύβο λαχανικών και νερό, και ψήνουμε στους 200° για 60-90΄ περίπου, συμπληρώνοντας νερό αν χρειαστεί.
- Ανακατεύουμε κατά διαστήματα προσεκτικά για να μη λιώσουν, και προς το τέλος του ψησίματος φροντίζουμε να τα αφήσουμε να πάρουν ρόδινο χρώμα και να μείνουν με τη σάλτσα τους.
⇔
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και θα πάρετε συγχαρητήρια από όσους τα δοκιμάσουν. Αν δεν νηστεύετε, μπορείτε να προσθέσετε στο φαγητό μοσχάρι ή κοτόπουλο.
Καλή επιτυχία!