- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις σουπιές.
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι και τις σουπιές. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λεμόνι.
- Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν.
- Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό μας. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δημιουργηθεί μια μέτριας πυκνότητας σάλτσα.
⇔
Σερβίρουμε με ρύζι, πουρέ ή πατάτες τηγανητές.
Καλή σας όρεξη!