- Βράζουμε τα μακαρόνια, και αφού τα σουρώσουμε τους ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε φέτες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τα ροδίζουμε ελαφρά. Ρίχνουμε την ντομάτα, τον τοματοχυμό, τα μπαχαρικά και τον κύβο. Προσθέτουμε νερό κι αφήνουμε να βράσουν.
- Αδειάζουμε τα μακαρόνια σε ταψάκι ή ατομικά γιουβετσάκια (τα πήλινα κεσεδάκια του γιαουρτιού είναι ό,τι πρέπει), ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και προσθέτουμε τόσο τυρί, όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν τα μακαρόνια.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 200° μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ρόδινο χρώμα.
Καλή σας όρεξη!