- Μουσκεύουμε τα αποφλοιωμένα ρεβίθια για 8 ώρες.
- Τα βράζουμε ξαφρίζοντάς τα μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να κρατάνε λίγο.
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τον άνηθο. Κόκκινο πιπέρι βάζουμε τόσο ώστε να γίνουν όσο καυτερά θέλουμε.
- Αφήνουμε να βράσουν όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ρεβίθια και τον άνηθο.
- Αφήνουμε το φαγητό για 10΄ περίπου σε χαμηλή φωτιά.
Καλή όρεξη!