- Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το ρύζι κι ανακατεύουμε.
- Σε ½ φλιτζανάκι νερό ρίχνουμε τον κρόκο και τον αφήνουμε 30΄.
- Ρίχνουμε στο ρύζι όλα τα υλικά και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά, με σκεπασμένη την κατσαρόλα, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά. Προσθέτουμε και τον κρόκο.
- Σε ένα τηγανάκι ροδίζουμε τα αμύγδαλα και τα φιστίκια, τα προσθέτουμε στο ρύζι και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.