- Πλένουμε τις φακές και τις ρίχνουμε σε νερό που βράζει. Όταν μισοβράσουν προσθέτουμε το πλιγούρι, αφού το πλύνουμε κι αυτό. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και αφήνουμε να βράσουν μαζί και να πήξουν.
- Σε τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε ελαφρώς τα κρεμμύδια. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.
- Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr