- Κόβουμε τα πράσινα φύλλα της παπαρούνας που βρίσκονται κοντά στη ρίζα του φυτού.
- Τα πλένουμε και τα βράζουμε σε λίγο νερό.
- Τα τοποθετούμε σε σαλατιέρα. Προσθέτουμε το πλιγούρι βρασμένο ή απλά μουσκεμένο (για 30′ σε χλιαρό νερό).
- Ρίχνουμε αλάτι και λάδι, και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr