- Αλατοπιπερώνουμε το κρέας, το οποίο έχουμε ζητήσει από τον κρεοπώλη να το κόψει για φούρνο.
- Το τοποθετούμε σε γάστρα (αν δεν έχουμε, χρησιμοποιούμε ταψί αλλά σκεπάζουμε το κρέας με αλουμινόχαρτο), προσθέτουμε λίγο λάδι και ανάλογο νερό και ψήνουμε στους 220° για 30΄.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στη γάστρα τα κρεμμύδια, τα καρότα και τις πιπεριές κομμένα σε ροδέλες και τα μανιτάρια σε φέτες, και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 30΄ περίπου.
- Παίρνουμε ζωμό από το κρέας και μέσα σε μπολ τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Περιχύνουμε με το μίγμα το φαγητό και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 20΄ περίπου, ή μέχρι να ολοκληρωθεί το ψήσιμο. Φροντίζουμε στη διάρκεια του ψησίματος να βρέχουμε το κρέας με το ζωμό.
⇔
Συνοδεύεται με πουρέ, ρύζι ή πατάτες τηγανητές
Καλή σας όρεξη!