- Βάζουμε το αλεύρι σε μπολ, το ραντίζουμε με λίγο χλιαρό νερό και αρχίζουμε να το τρίβουμε ανάμεσα στις παλάμες μας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται κόκκοι ζυμαριού.
- Στη συνέχεια κοσκινίζουμε τα τρίμματα και αυτό που θα μείνει στο κόσκινο είναι το ζυμαρικό που θα χρησιμοποιήσουμε για τη σούπα μας.
- Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε την τριμμένη ντομάτα και τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια νερό.
- Αφήνουμε να βράσουν για 10΄ και στη συνέχεια προσθέτουμε το τρίμμα.
- Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 2-3΄ ανακατεύοντας συνεχώς για να μην σβολιάσει.
- Η σούπα μας είναι έτοιμη. Στο σερβίρισμα μπορούμε να προσθέσουμε φέτα τριμμένη.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr