- Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα παντζαρόφυλλα, τα πλένουμε και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό.
- Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
- Ψιλοκόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου, τις ανακατεύουμε με το πασκιτάν και το ρίχνουμε πάνω στα φύλλα.
- Σε τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε το φαγητό.
⇔
Τρώγεται ως ορεκτικό ή συνοδευτικό. Σερβίρεται ζεστό.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr