- Κόβουμε τα πράσα ή τα κρεμμυδάκια σε ροδέλες, τα αλατίζουμε και τα βάζουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν.
- Τοποθετούμε το τηγάνι στη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε τα πράσα με λίγο αλεύρι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι να μαραθούν. Χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στα πράσα.
- Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr