- Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει, ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και χτυπάμε για 1′ ακόμη.
- Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και όλα τα μυρωδικά και εναλλάξ ρίχνουμε μέλι, αλεύρι, γιαούρτι, ενώ συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ελαφρά.
- Αλείφουμε ένα ταψί με μαργαρίνη και πασπαλίζουμε με αλεύρι. Αδειάζουμε το μίγμα και σκορπίζουμε στην επιφάνεια τα αμύγδαλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 1 ώρα περίπου. Αν θέλουμε πασπαλίζετε με κανέλλα στο σερβίρισμα.
Καλή επιτυχία!