- Καθαρίζουμε τα μύδια και τα πλένουμε πολύ καλά. Τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα που είναι τοποθετημένη στη φωτιά για να ανοίξουν. Όποιο δεν ανοίξει το πετάμε.
- Βάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα, σοτάρουμε για λίγο τα κρεμμυδάκια, ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα μύδια, αλάτι, πιπέρι και το ανάλογο νερό.
- Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πιει τα υγρά και να γίνει σπυρωτό. Όταν κοντεύει να γίνει ρίχνουμε και τον άνηθο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Καλή σας όρεξη!