- Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με χλιαρό νερό και φτιάχνουμε χυλό.
- Κόβουμε σε ροδέλες το πράσο και τα κρεμμυδάκια.
- Τα ρίχνουμε μαζί με το γαύρο μέσα στο χυλό.
- Τα ανακατεύουμε προσεκτικά για να μην διαλυθούν τα ψάρια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί.
- Ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr