- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γάλα.
- Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές φέτες και τις βουτάμε στο μίγμα, για μερικά δευτερόλεπτα.
- Τηγανίζουμε με τη μαργαρίνη κι από τις δύο πλευρές.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ζάχαρη.
- Εναλλακτικά μπορούμε να περιχύσουμε τα φελία με μέλι.
Μια ακόμη πρόταση που θα τους δώσει ξεχωριστή γεύση είναι να βάλουμε πάνω σε κάθε ζεστή φέτα ψωμιού παρχαροτύρι (ή άλλο μαλακό κίτρινο τυρί) κομμένο σε λεπτές φέτες.
Όπως κι αν τα δοκιμάσετε είναι εξίσου νόστιμα.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr