- Πλένουμε το πλιγούρι και το αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσει.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μερίδες και το ροδίζουμε σε κατσαρόλα με το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε και το πλιγούρι, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε νερό, μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό.
- Αφήνουμε να βράσει και να απορροφήσει τα υγρά.
- Σερβίρουμε και περιχύνουμε με το πασκιτάν, το οποίο αραιώνουμε με λίγο νερό.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr