- Σε βαθύ πιάτο χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι, αλατοπίπερο, και μαϊντανό.
- Παίρνουμε τα καθαρισμένα ψάρια και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το λάδι που έχει κάψει.
- Πάνω στα ψάρια, που έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε και το μίγμα των αυγών.
- Αν δεν χωράνε στο τηγάνι όλα τα ψάρια, μοιράζουμε ανάλογα ψάρια με μίγμα αυγών.
- Ψήνουμε όπως ακριβώς την ομελέτα και από τις δύο πλευρές.
- Σερβίρονται ζεστά και συνοδεύονται με ποντιακή λαχανοσαλάτα.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr