- Φτιάχνουμε τη ζύμη, την αφήνουμε μία ώρα να ξεκουραστεί και στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλα διαμέτρου περίπου 20 εκ.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της γέμισης και απλώνουμε το μίγμα στη μισή επιφάνεια κάθε πιτούλας. Σκεπάζουμε με την άλλη μισή κλείνοντας καλά τις άκρες για να μη βγει η γέμιση.
- Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε καυτό λάδι ή (για υγιεινότερο αποτέλεσμα) ψήνουμε στο φούρνο στους 180-200° μέχρι να ροδίσουν.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr