- Πολτοποιούμε όλα τα υλικά (εκτός της γαλοπούλας) ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα.
- Περιχύνουμε τα φιλέτα γαλοπούλας αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει και τα έχουμε κόψει όπως επιθυμούμε (κύβους, φέτες ή και ολόκληρο το φιλέτο). Τα αφήνουμε έτσι για 2-3 ώρες στο ψυγείο (όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο).
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160-180°, βάζουμε τη γαλοπούλα σε ένα ταψί και μετά στο φούρνο για 25-30΄ περίπου, ανάλογα το φούρνο. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές.
Καλή επιτυχία!