- Βάζουμε τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με νερό να βράσει μαζί με το αλάτι.
- Όταν βράσει και είναι έτοιμη προσθέτουμε κάρι, πιπέρι και το λιωμένο σκόρδο και αφήνουμε 2΄.
- Ρίχνουμε τα αλεσμένα καρύδια και συνεχίζουμε να βράζουμε μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
- Την κάνουμε όσο αραιή μας αρέσει.
- Προσθέτουμε και το μαϊντανό ή την κίντζα ψιλοκομμένα.
- Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το βούτυρο και γυρίζουμε ελαφρά το αλεύρι.
- Το προσθέτουμε στο φαγητό και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr