- Σε ένα σκεύος που χωράει το χοιρινό κρέας βάζουμε τα υλικά της μαρινάτας και το κρέας. Το μαρινάρουμε για 4 ώρες, και το γυρίζουμε μερικές φορές για να μαριναριστεί από όλες τις πλευρές.
- Σε άλλο σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά για τις πατάτες και τα ανακατεύουμε.
- Μεταφέρουμε το κρέας (μετά το μαρινάρισμα) σε ένα ταψί. Στα υγρά της μαρινάτας βάζουμε το μίγμα με τις πατάτες.
- Το νέο μίγμα το βάζουμε στο ταψί με το χοιρινό κρέας. Πασπαλίζουμε τις πατάτες με την τριμμένη φρυγανιά.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα και 50΄ στους 180°. Αν πάρουν χρώμα, μπορούμε να σκεπάσουμε το ταψί με μια βρεγμένη λαδόκολλα και να συνεχίσουμε το ψήσιμο.
Καλά Χριστούγεννα!
Πηγή: gr-kitchen.blogspot.gr