- Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν για μία ώρα.
- Σε τηγάνι βάζουμε το λάδι και ροδίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα απαλλάξουμε από τα υγρά τους.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σε βουτυρωμένο ταψί τοποθετούμε το ένα χειροποίητο φύλλο ή κουρού, ρίχνουμε το μίγμα και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο.
- Χαράζουμε την επιφάνεια και αλείφουμε με λάδι.
- Ψήνουμε στους 180-200°C μέχρι να ροδίσει.
Καλή σας όρεξη!
Μοιραζόμαστε μαζί σας τις καλύτερες συνταγές από το προσωπικό μας συνταγολόγιο.
Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με τοποθέτηση ενεργού link.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr