- Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για μία ώρα.
- Aνοίγουμε φύλλο με τον πλάστη πάχους 2-3 χιλ. και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια, με διαστάσεις περίπου 10 εκ.
- Eτοιμάζουμε τη γέμιση: Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ζυμώνουμε καλά. Παίρνουμε ένα κομμάτι φύλλου, το γεμίζουμε με ένα κουταλάκι γέμιση και το κλείνουμε σαν πουγκάκι (όπως στη φωτογραφία).
- Mόλις ετοιμάσουμε όλα τα μαντία, τα ψήνουμε στον ατμό, σε ειδική κατσαρόλα με διάτρητους δίσκους για 45΄. Αν δεν διαθέτουμε τέτοιο σκεύος χρησιμοποιούμε κατσαρόλα με εξάρτημα ατμού. Σερβίρονται ζεστά, με πάπρικα γλυκιά ή καυτερή.
Καλή σας όρεξη