- Ρίχνουμε το αλεύρι σε μια λεκάνη με λίγο αλάτι.
- Προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και λίγο-λίγο το νερό, και τα ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη αρκετά σφιχτή.
- Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15΄ και μετά την χωρίζουμε σε μπάλες, τις οποίες ανοίγουμε σε μικρά στρόγγυλα πιτάκια.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί αλειμμένο με βούτυρο.
- Βάζουμε τα υλικά για τον κιμά όλα μαζί σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε.
- Παίρνουμε μικρή ποσότητα από τον κιμά, τον στρώνουμε στα πιτάκια και σκεπάζουμε με μια φέτα ντομάτα.
- Αλείφουμε τα πιτάκια με λίγο λάδι και ψήνουμε στους 180ο για 50΄ ή μέχρι να ροδίσουν από κάτω.
Πηγή: http://www.sintagespareas.gr/sintages/pontiaka-pitakia-me-kima.html