- Σε μια λεκάνη βάζουμε τον κιμά και τον ζυμώνουμε με το ψωμί που έχουμε στραγγίσει καλά, το κύμινο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Με την παλάμη μας πλάθουμε μακρόστενα σουτζουκάκια και τα τηγανίζουμε να πάρουν απλώς χρώμα και να σφίξουν λίγο.
- Στο ίδιο λάδι βάζουμε τη σάλτσα, λίγο αλάτι, λίγο ακόμα πιπέρι, κύμινο και ρίγανη, και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 30-35΄, να μείνουν με ζουμάκι και να χυλώσει η σάλτσα όταν κρυώσουν.
⇔
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρύζι ή με τηγανητές πατάτες.